Ratkaisuja maa- ja metsätalouteen

Tervetuloa BASF Agricultural Solution Finland -sivustolle. Sivustolta löydät tietoa ratkaisuistamme ja tuotteistamme maatalouteen.

Sivustolla voit tutustua tuotteisiimme syvällisemmin, saat neuvoja kasvinsuojeluun, voit tutustua koetuloksiin ja siihen kuinka käytät tuotteitamme turvallisesti. Lisäksi sivustolla on paljon muuta tietoa.

Muistathan, että voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme.

 Anni Kymäläinen

Anni Kymäläinen

BASF Oy

Agronomy Manager, Finland

 Hannes Höykälä

Hannes Höykälä

BASF Oy

National Account Manager, Agricultural Solutions

 BASF Agricultural Solutions Finland

BASF Agricultural Solutions Finland

 Nelli Piekkari

Nelli Piekkari

BASF OY

Agronomy Manager, Finland

Uutiskirjeen Kuukausiarvonta

Tilaa uutiskirje ja osallistu kuukausiarvontaan.

Opi lisää

Allstar on uusi perunalle hyväksytty peittausaine sienitauteja vastaan. Allstar on monivuotisissa tutkimuksissa todistettu luotettavaksi perunasetin (Rhizoctonia) torjunnassa. Valmiste tehoaa myös harmaahilseeseen ja mustapistetautiin.

Revytrex on innovatiivinen Isopropanoli-fungisidi yhdessä Xemiumin kanssa, joka antaa sekä suojaavan että parantavan tehon syysvehnän, kevätvehnän, spelttivehnän, ohran, kauran, rukiin, ruisvehnän kasvitauteja vastaan.

Vallankumouksellista Revysol kemiaa kaikkien viljojen kasvitautien torjuntaan.

Yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kaikkien viljojen tautitorjuntaan, ilman pohjavesirajoitusta ja tarvetta tankkiseoksille.

Valmisteen vaikutus perustuu pääasiassa proheksadioni-kalsium tehoaineeseen, joka vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti heti käsittelyn jälkeen, vakuuttavasti myös viileissä olosuhteissa.

Tilaa BASF-uutiset
Tilaa BASF-uutiset

Tilaa digitaalinen uutiskirjeemme ja saat tuotetietoja, uutisia, ohjeita ja kutsuja tapahtumiin BASF

Lue lisää BASF´n SDHI tehoaineesta kasvitautien torjuntaan

Facebook sivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa sekä vinkkejä avuksi viljelyyn. Käy tykkäämässä ja ota sivu seurantaan!

Ylös