Ratkaisuja maa- ja metsätalouteen

Tervetuloa BASF Agricultural Solution Finland -sivustolle. Sivustolta löydät tietoa ratkaisuistamme ja tuotteistamme maatalouteen.

Sivustolla voit tutustua tuotteisiimme syvällisemmin, saat neuvoja kasvinsuojeluun, voit tutustua koetuloksiin ja siihen kuinka käytät tuotteitamme turvallisesti. Lisäksi sivustolla on paljon muuta tietoa.

Muistathan, että voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme.

 Anni Kymäläinen

Anni Kymäläinen

BASF Oy

Agronomy Manager, Finland

 Hannes Höykälä

Hannes Höykälä

BASF Oy

National Account Manager, Agricultural Solutions

 BASF Agricultural Solutions Finland

BASF Agricultural Solutions Finland

 Nelli Piekkari

Nelli Piekkari

BASF OY

Agronomy Manager, Finland

Follow a Farmer 2023 - Uusi videosarja

Tapaa seitsemän maanviljelijää Tanskasta, Ruotsista ja Suomesta ja inspiroidu koko kauden 2023 ajan!

Opi lisää

Revytrex on innovatiivinen Isopropanoli-fungisidi yhdessä Xemiumin kanssa, joka antaa sekä suojaavan että parantavan tehon syysvehnän, kevätvehnän, spelttivehnän, ohran, kauran, rukiin, ruisvehnän kasvitauteja vastaan.

Vallankumouksellista Revysol kemiaa kaikkien viljojen kasvitautien torjuntaan.

Yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kaikkien viljojen tautitorjuntaan, ilman pohjavesirajoitusta ja tarvetta tankkiseoksille.

Selontra® on tehokas ei-antikoagulanttinen rotamyrkky, joka varmistaa tuholaisten nopeamman hallinnan myös haastavimmissa tilanteissa.

Uuden innovatiivisen myslimäisen olomuodon ansiosta maittavuus ja kestävyys on uudella tasolla, ilman vahamaisia sideaineita. Todistetusti tehokas käyttövalmis flokumafeeni palasyötti, tehoaa kertasyönnillä rottiin ja hiiriin.

Valmisteen vaikutus perustuu pääasiassa proheksadioni-kalsium tehoaineeseen, joka vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti heti käsittelyn jälkeen, vakuuttavasti myös viileissä olosuhteissa.

"Omien palveluideni" jäsenenä saat aina henkilökohtaisia ja sinulle tärkeitä tietoja: Rekisteröidy nyt ja ole osa digitaalista yhteisöämme!"

Lue lisää BASF´n SDHI tehoaineesta kasvitautien torjuntaan

Facebook sivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa sekä vinkkejä avuksi viljelyyn. Käy tykkäämässä ja ota sivu seurantaan!

Ylös