xarvio ™ - Digitaalisia ratkaisuja viljelyn avuksi

Xarvio ™ -sovellus älypuhelimille auttaa samaan yleiskatsauksen siitä mitä pellolla tapahtuu. Kontrolloi pellolla tehtyjä havaintoja yhdellä sovelluksella. Ota kuva kasvustosta, kun olet pellolla. Tutka-toiminnon avulla näet mitä tapahtuu lähialueen pelloilla. Älysovellus, joka on apunasi viljelyssä.

Enemmän mahdollisuuksia viljelyn älykkääseen suunnitteluun

Parempi yleiskatsaus, vähemmän riskejä ja luotettavampi pohja suunnittelulle sekä päätöksenteolle.

xarvio ™ digitaaliset viljelyratkaisut auttavat sinua hyödyntämään paremmin peltojasi ja saamaan mahdollisimman paljon irti viljelyksistä. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen sovellus. Voit parantaa viljelyn tehokkuutta, säästää aikaa, optimoida työtekoa ja edistää kestävää maataloutta.

Scouting - Apulainen taskussa

Lisää tietoa, parempia päätöksiä. xarvio ™ SCOUTING auttaa sinua havaitsemaan ja tunnistamaan peltojen ongelmat ja stressitekijät. Se on helppoa - ota kuva älypuhelimella. SCOUTING tunnistaa rikkaruohot, laskee ja tunnistaa hyönteiset kelta-ansoista, tunnistaa kasvitauteja, analysoi lehtivaurioita ja näyttää typen tilan. SCOUTING -sovelluksen lataaminen App Storesta tai Google Play´sta on helppoa ja ilmaista.

Voit tunnistaa viljelyä haittaavan ongelman yksinkertaisesti ottamalla kuvan pellolla. xarvio ™ SCOUTING tunnistaa rikkaruohot, luokittelee ja laskee hyönteisiä kelta-ansoista, tunnistaa kasvitaudit, analysoi lehtivaurioita ja kertoo kasvuston typen tilan.

Tutka-toiminnon avulla saat selville, mitä tapahtuu lähialueella. Tutka näyttää kerättyjä tietoja kasvitaudeista, tuholaisista, rikkaruohoista, lehtivaurioista ja typestä käyttäjien kuvien perusteella.

Xarvio ™ SCOUTING on algoritmi, joka paranee mitä enemmän sitä käytetään. Mitä enemmän kuvia otetaan ja tallennetaan tietokantaan, sitä enemmän sovellus oppii ja kuvat auttavat parantamaan järjestelmän tuottamien tuloksien tarkkuutta.

Edistynyttä peltojen valvonta RADAR (tutka)-toiminnolla

Saat yleiskatsauksen lähialueen kehityksestä tutka-toiminnolla.

Tutka-toiminto käyttää apuna muiden käyttäjien ottamia kuvia ja näyttää ne kartalla. Näin voit seurata mitä lähialueella tapahtuu, kuten kasvitauteja, tuholaisia, viljelyvaurioita, rikkaruohoja ja kasvuston typen tilaa

Saat suoran ilmoituksen kun kasvitaudit tai tuholaiset leviävät alueellesi. Saat tukea SCOUTING-yhteisöltä ja xarvio ™ -avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit reagoida paremmin ja nopeammin leviäviin kasvitauteihin ja tuholaisiin.

Yksi sovellus, jolla voit tehdä viljelyksistä eri diagnooseja ottamalla kuvan pellolla. Sinun ei tarvitse siirtyä muihin sovelluksiin, jos haluat käyttää SCOUTINGia pellolla.

Ylös