BASF yrityksenä

BASF kasvinsuojeluyksikkö tuo Pohjoismaiden ja Baltian markkinoille kasvinsuojeluaineita. BASF Agron, tämän alueen, keskusyksikkö sijaitsee Kööpenhaminassa. Maaryhmä on osa Pohjois-Euroopan aluetta, johon kuuluvat myös Iso-Britannia ja Irlanti. Pohjoismaiden ja Baltian alueella BASF Agrolla on oma edustus Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Latviassa ja Liettuassa. Näissä yksiköissä kasvinsuojelun parissa työskentelee 27 henkilöä.


BASF kasvinsuojelun pääkonttori sijaitsee Mount Olive’ssa New Jersey’ssä USA’ssa. Yksikkö on johtavia kasvinsuojeluaineiden valmistajia maailmassa. Agro-tuotteiden yksikön visio on olla alan maailman johtava innovatiivinen toimija. Tavoite on kehittää tuotteita ja menetelmiä, joilla optimoidaan maataloustuotanto sekä ravinteiden käyttö ja näin parannetaan maapallon kasvavan väestön elämänlaatua. Visio perustuu yrityksen laajaan kokemukseen tutkimuksessa ja kehitystyössä, tuotannossa, tuotteiden markkinoille saattamisessa ja myynnissä.


BASF on maailman johtava kemikaaleja valmistava yritys. BASF tarjoaa asiakkailleen runsaan valikoiman laatutuotteita: kemikaaleja, muoveja, pintakäsittelyaineita, dispersioneja, maataloustuotteita, hienokemiaa sekä myös öljyä ja kaasua. BASF’n tuotanto on integroitua; tuotannossa ylijäävät aineet käytetään raaka-aineena muussa tuotannossa. Tätä kutsutaan termillä ”Verbund” ja se merkitsee yritykselle pitkällä tähtäimellä kustannustehokkaampaa tuotantoa sekä kilpailuetuja. BASF’n osake noteerataan Frankfurtin, Lontoon ja Zurichin pörsseissä.


Lisätietoja, katso: basf.com

Ylös